Omdat we vinden dat moeder-kindzorg beschikbaar moet zijn voor iedereen zijn wij als vroedvrouwen van Klein Wonder geconventioneerd en werken wij via de derdebetalersregeling. Dit wil zeggen dat onze consulten in overeenstemming zijn met het RIZIV en worden vergoed door de mutualiteit. 

 

  • Kinderwensconsult: wordt niet terugbetaald door de mutualiteit.
  • Zwangerschapsconsult: iedere zwangere heeft recht op 12 prenatale consulten. (Let op: 12 consulten per zwangere, consult bij ons kan niet op dezelfde dag als bij de gynaecoloog.)
  • Kraamconsult: vanaf de dag van de bevalling heb je recht op huisbezoeken gedurende de eerste 5 dagen. Na dag 5 kan je nog 6 extra postnatale bezoeken krijgen tot 1 jaar na de geboorte.

 

Bij het opstarten van een dossier wordt een eenmalige administratiekost aangerekend, die door de cliënt zelf zal moeten worden vergoed. Ligt dit moeilijk voor jou? Durf dit ter sprake te brengen en wij kijken wat we voor jou kunnen doen!

 

Begeleiding Tarief
Eenmalige opstart- en administratiekost €30,-
Kinderwensconsult (1 uur) €50,-
Prenatale begeleiding Tussenkomst mutualiteit
Postnatale begeleiding Tussenkomst mutualiteit
Kilometervergoeding 34 cent/km

Voor en tijdens de zwangerschap ontvangen wij jou graag in onze praktijk in Ham of komen wij bij jou aan huis.

 

Na de bevalling komen wij altijd op huisbezoek, dit binnen de 24 uur na ontslag in het ziekenhuis. Onderaan vind je onze zorgregio. Staat jouw gemeente er niet tussen? Stuur voor de zekerheid een berichtje en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

 

Zorgregio: Geel, Mol, Olen, Meerhout, Tessenderlo, Ham, Laakdal, Eindhout, Leopolsburg, Hechtel-Eksel, Heusden-Zolder, Beverlo, Beringen, Balen, Westerlo, Oosterlo.