Ook na de bevalling staan we voor je klaar!

 

Na je bevalling komen wij met veel plezier op huisbezoek. Hoe verloopt zo'n huisbezoek? Wel, we nemen uitgebreid de tijd om zowel jou als je baby grondig na te kijken. We controleren bij jou allereerst de 4 B’s:

 

  • Bloeddruk
  • Bloedverlies
  • Borsten
  • Baarmoeder

 

Daarnaast checken we even je hechting, als die er is. We helpen je graag bij de voeding van jullie baby en controleren het naveltje, de kleur van de huid, plas- en stoelgangspampers, gewichtje enzovoort.

Ook de vragen, die jullie misschien hebben, beantwoorden we met veel plezier! Het is belangrijk dat je als mama en natuurlijk ook als koppel stevig in je schoenen staat en zeker bent van jezelf. Wij helpen je daar graag bij. 

 

Wanneer kan je ons best contacteren?

 

Op de dag van de bevalling of de dag erna kan je ons best even opbellen en kort vertellen hoe alles is verlopen, zo kunnen wij de situatie juist inschatten en de gepaste zorgen voorbereiden. De dag dat je naar huis mag gaan, bel je ons even op en geef je het juiste adres door. Wij doen de rest!

 


Om je te laten kennis maken met de verschillende verzorgingsproducten op de markt, voorzien we binnen Klein Wonder een zakje met verschillende staaltjes voor iedere cliënt.